Bílovec vs. Mokré Lazce / pohled soupeře :-)

03.06.2014 09:21
Zdroj: web SSK Bílovec

Muži uhráli pouze bod s Mokrými Lazci

Bílovec – Mokré Lazce 1:1 (0:1)

branka: Raszyk

sestava: Rozsypal – Malina (M. Kotrla), Seman, Pietras – Raszyk, Raška (K. Kotrla), Žídek, Štverka, Stanečka (Kocmich) – Dvořák (Tomášek, Poltier), Zůbek

V dnešním utkání jsme na domácím hřišti přivítali lídra naší tabulky. Po vítězství z minulého týdne na hřišti Kobeřic jsme potřebovali tento bodový zisk potvrdit a dotáhnout se na čelo tabulky. Bohužel se nepovedlo! V utkání nám chyběla větší zarputilost a hlad po vítězství! Náš největší problém je v koncovce, buď si během zápasu nevytvoříme žádnou vyloženou šanci, nebo si jich vytvoříme celou řadu, ale nejsme schopni tyto tutovky proměňovat, což byl případ dnešního utkání! V prvním poločase jsme měli řadu vyložených šancí, v těch největších se postupně ocitli 2krát Adam Raszyk a po jednom z rohových kopů Michal Raška, ale 100% tutovky neproměnili. Místo vedení 3:0 přišel ke konci prvního poločasu trest, když se po chybě A. Raszyka v rozehrávce řítil hostující útočník sám na branku a bez problému překonal našeho brankáře.
Ve druhém poločase jsme se snažili zvrátit výsledek na naší stranu. Byli jsme o něco málo lepší než soupeř, který se celý druhý poločas snažil všemožně zdržovat hru. Kromě darovaného gólu si hosté z Mokrých Lazců vlastně nevytvořili žádnou větší brankovou příležitost. Nám se v 70. minutě podařilo vyrovnat, když se po krásné uličce Davida Štverky trefil Adam Raszyk. Zápas jsme mohli pět minut před koncem obrátit na naši stranu, to by ale musel proměnit svou další tutovku A. Raszyk, který trefil sám před brankou pouze brankáře hostů.

Ve středu nás čeká na domácím hřišti od 18:00 dohrávané utkání proti Bruntálu.

Zpět